27 perc remek játék, aztán 5 bekapott tripla …

Három perc alatt elúszott a mérkőzés a KLKS ellen.

Gödöllői SK  –  Kiss Lenke KS   70 : 94   (15:11, 19:23, 19:33, 17:27)

Pontszerzők:  Major Botond 27/6,  Berezvai Márton 17,  Pásztor György 13,  Kosztolányi Imre 5/3,  Plachy Máté 5, Koczkás Péter 2,  Molnár Dávid 1,  Dániel Márk,  Kéri Bálint.

A mezőny legerősebb csapata ellen jól kezdett a csapat. Pontosak voltak a dobások és a védekezés is működött. A folytatásban kevés kosár esett, aztán beindultak a vendégek. A félidőben meglepetésre 34:34 állt az eredményjelző táblán. A következő hét percben továbbra is jól tartotta magát a csapat (49:51). Ezután sajnos három perc alatt öt triplát dobott az ellenfél (32-es) a sarokból három különböző védőről… Nem álltak közel hozzá, nem faultolták, nem védekeztek rajta… egyszerűen érthetetlen. Ő pedig köszönte szépen. Ez a három perc megtörte a csapatot. Az utolsó negyedben is hajtottak a fiúk, de már nem úgy, mint addig. Egy ilyen erős csapat ellen ez kevés volt.

A mérkőzésen Boti kiemelkedő teljesítményt nyújtott: 27 pont, 16 lepattanó, 6 szerzett labda, 2 blokkolt dobás! Marci és Gyuri is ponterősen kosárlabdázott. A többiek kevés pontot dobtak és a védekezésük sem volt toppon a második félidőben.

Posted under: Előzmények