Meglepetés győzelem a serdülő lányoktól

A Paks ellen papírforma eredmény született. A KLKS-t remek második félidei teljesítménnyel sikerült legyőzni.

Gödöllői SK  –  Paks   33 : 89   (4:25, 7:19, 12:18, 10:27)

Pontszerzők:  Géczi Hanna 9/3, Fellegi Luca 7,  Béres Enikő 5,  Kelemen Lara 4,  Oláh Puskás Réka 2,  Orosz Gréta 2,  Pesei Gréta 2,  Molnár Eszter 1,  Som Renáta 1,  Májer Emese,  Petrik Boglárka,  Szabó Emese,  Tátrai Annabell.

Az első negyedben bátortalanul és pontatlanul játszottak a lányok. A következő negyed hasonló forgatókönyv szerint alakult. A fordulás után kicsit összekapták magukat a lányok és sikerült egy szoros negyedet játszani. Az utolsó tíz percben még jobban elhúztak a vendégek.

Ezen a meccsen sok hibával játszottak a lányok. 27 eladott labdával és 23,5%-os dobóteljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni… Ahogy várható volt az erősebb  csapat nyert meg a mérkőzést. Ilyenkor csak gratulálni lehet az ellenfélnek.

.

.

Gödöllői SK  –  Kiss Lenke KS   91 : 62   (20:17, 14:21, 27:15, 30:9)

Pontszerzők:  Fellegi Luca 31,  Béres Enikő 22.  Géczi Hanna 10,  Oláh Puskás Réka 8.  Som Renáta 8,  Kelemen Lara 6,  Orosz Gréta 3,  Varga Panna 3,  B.Lattner Nona,  Molnár Eszter,  Óvári Kerti Zsófia,  Szabó Emese,  Tátrai Annabell.

Két éve Sátoraljaújhelyen nagy verést kaptak a lányok a regionális bajnokságban. Most sem ők voltak az esélyesek. Ennek ellenére nagyon bátran és ügyesen kosárlabdáztak az első negyedben. Az első szakaszt sikerült három ponttal megnyerni. A folytatásban belelendültek a vendégek és megfordítottak az eredményt. A 34:38-as állás sokkal jobb volt a vártnál. A szünet után nagyot változott a játék képe. Nagy lendülettel és óriási akarással kosárlabdáztak a lányok. Sikerült sorozatban lefutni a vendégeket és egymás után dobni a könnyű  kosarakat. A befejező részben egy 16:0-ás rohanás után végleg eldőlt a találkozó.

Ezen a meccsen Nina extra teljesítményt nyújtott: 31 pont, 18 szerzett labda!!! Enikő szintén óriásit játszott: 22 pont, 10 szerzett labda!!! Hanna rengeteget dolgozott és 10 ponttal, 10 szerzett labdával, 5 lepattanóval, 5 gólpasszal és 4 blokkolt dobással zárta a mérkőzést!!! Lara nagy harcot vívott a mezőny legmagasabb játékosával és még 8 pontot is dobott!  Gréti és Réka nagyszerűen védekezett, Reni pedig fontos kosarakat dobott. Szép volt lányok!

Posted under: Előzmények