Bécsi történések 2.

Az izgalmak folytatódtak…

Gödöllői SK  –  Roßdorf   17 : 18

Sikerül-e az első helyen tovább jutni? Az első félidőben az ellenfél legjobbja alig kapott labdát, mert Bella kiválóan semlegesítette. Ez nagyon rendben volt. A támadások akadoztak, de legalább a védekezés jól működött. A harmadik negyedben már hat ponttal vezetett a csapat, amikor a letámadás miatt jöttek az eladott labdák… A játékvezetők pedig sorra ítéltek büntetőket a Gödöllő ellen. Szerencsére sorozatban elhibázták a dobásokat. A játékvezető (a szőke) kipontozta a lányokat és semmit nem fújt be a másik oldalon… A végén az ellenfél bedobta a győztes kosarat. A lányok nagyon akarták ezt a győzelmet, de hiányzott egy biztos kéz a csapatban.

.

Gödöllői SK  –  Bonn   16 : 53

Csoport harmadikként tovább mentek a lányok, ám az egyik legerősebb csapatot kapták. A sokkal magasabb és ügyesebb együttes ellen nem volt esélyük, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé. A Bonn végül a harmadik lett a 28 csapat közül.

.

Pontszerzők 

Hanna 29,  Lara 23,  Nina 22,  Reni 11,  Gréti 7,  Réka 3,  Mesi 2. 

Bella és Panna nem szerzett pontot. Enikő sérült volt.

.

Az U14-es és az U16-os fiúk először vettek részt ezen a tornán. Sajnos erős csoportokba kerültek és nem sikerült mérkőzést nyerniük. Talán legközelebb.

 

Posted under: Előzmények