Három csapat lépett pályára Bécsben 1. rész

Az U14-es lányok mellett az U14-es és az U16-os fiúk is indultak a bécsi tornán.

.

Gödöllői SK  –  Osterather   18 : 17

A keddi első mérkőzésen mindkét csapat idegesen, sok hibával kosárlabdázott. A 26 szerzett labda remek teljesítmény, a rengeteg kihagyott helyzet már nem annyira. A kosárszegény meccsen Lara dobta a győztes kosarat.

Hanna 14 ponttal, 7 lepattanóval és 7 szerzett labdával kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Nina 6, Emese 5 labdát lopott. Lara 4 lepattanóval és 4 szerzett labdával zárt. A lányok 21%-kal dobtak mezőnyből… Sokkal simábban kellett volna nyerni.

.

Gödöllői SK  –  Wasserburg   27 : 12

A délutáni meccsen ismét szoros volt az első félidő. A szünetben szerencsére sikerült rendezni a sorokat és Larával az élen elkezdtek pontosan játszani a lányok. Ez már sokkal jobb volt, mint a délelőtti mérkőzés és a dobás pontosság is alakult (36%).

A meccsen Lara nyújtotta a legjobb teljesítményt: 8 pont, 8 lepattanó, 5 szerzett labda. A többiek jól védekeztek, csak elfelejtettek célzóvizet inni.

.

Nagyon korán kezdődött a csütörtök…

Gödöllői SK  –  Sepsiszentgyörgy   19 : 26

A csütörtöki első találkozó sajnos hasonlított a keddihez. A két csapat nagyon akart, de sok pontatlanság csúszott a játékukba. A félidei döntetlen után kicsit pontosabban dobott a Sepsi és az elég volt nekik a győzelemhez. Nagy kár ezért a meccsért, mert így mindenképpen meg kellett nyerni az utolsó meccset.

 

Posted under: Előzmények